Prosjekt

Pilot - OBAN

i Arkitektur Urban agent
OBAN handler om å bygge om eksisterende boliger i Oslo på en smart måte. Med OBAN vil vi vise at energismarte løsninger alltid er et bra valg. Det finnes gode fagfolk og rådgivere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. OBAN inviterte til et fortellerverksted hvor ildsjeler forteller hvorfor de jobber for energieffektive løsninger. OBAN vil motiverer andre til å følge i samme fotspor!
Oban Logo Banner
B2

Da URBa skulle bygge om boligen til Christin Winther ble vi kjent med mange hyggelige kunnskapsrike fagfolk som kan masse om oppgradering av eksisterende boligbygg til dagens krav til komfort og energiforbruk. Når du bygger om en eksisterende bolig stilles det ingen krav til å oppgradere den i forhold til dagens miljøkrav. Forskning viser at de fleste unngår oppgradering fordi de tror det er vanskelig og fordi de er vanskelig å få tak i god rådgivning. Vi ville gjøre noe med dette, samlet vårt energiteam og ba dem fortelle om sine erfaringer for å motivere andre til å gjøre smarte valg i sin egen bolig.

Skisser Side 1

Prosjektet er finansiert av Klimaetaten i Oslo kommune og du finner fortellingene våre her https://www.facebook.com/pg/miljobolig/videos/?ref=page_internal